15 maart 2015
Geen reacties

Gratis LCD tv bij uitvaartverzekeringBij het afsluiten van een uitvaartverzekering krijgt u soms een cadeau. Vroeger was dit gebruikelijker dan tegenwoordig, uitvaartverzekeraars kiezen er tegenwoordig namelijk liever voor om de premie zo laag mogelijk te houden voor hun klanten.

In het overzicht hierboven kunt u de verzekeraars zien die u een cadeau of andere korting geven bij het afsluiten van een uitvaartverzekering, dit hoeft niet zozeer een gratis LCD TV te zijn natuurlijk. Uitvaartverzekeraar DELA doet niet mee aan deze acties.

 

 

Waarom sluit ik een uitvaartverzekering af?

Uitvaartverzekering als spaarpoteen sluit een uitvaartverzekering af, zodat u zeker weet dat uw nabestaanden na uw overlijden niet voor financiële dilemma’s komen te staan op het moment dat uw uitvaart moet worden geregeld. U draagt er, door een uitvaartverzekering af te sluiten, daarnaast zorg voor dat uw nabestaanden professionele begeleiding krijgen na uw overlijden.

Wat betreft het financiële aspect, kunt u een uitvaartverzekering ook wel zien als een spaarpotje. Elke maand spaart u een klein bedrag in de vorm van verzekeringspremie, de verzekeraars zorgen er door middel van beleggingen voor dat het ingelegde geld meer waard wordt. Daarom keren uitvaartverzekeraars uiteindelijk (veel) meer geld uit dan u aan premie hebt betaald.

Bij welke uitvaartverzekering krijg ik een gratis LCD TV?

Uitvaartverzekeringen vergelijkenMomenteel lopen er bij geen enkele uitvaartverzekeraars acties voor een gratis LCD tv. Wel zijn er verschillende verzekeraars die u bij het afsluiten van de verzekering een cadeau geven, zoals een laptop. Bovenaan deze pagina kunt u een selectie vinden van de beste uitvaartverzekeringen op dit moment.

Natuurlijk is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de uitvaartverzekering in plaats van mogelijke cadeautjes die u krijgt bij het afsluiten van de verzekering.

Het afsluiten van een uitvaartverzekering

Ziet u in het overzicht bovenaan een interesse uitvaartverzekeraar? Klik dan op de knop eronder om meer te lezen over de verzekeringen, of om direct een uitvaartverzekering af te sluiten!