Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Yarden uitvaartverzekering

Yarden is één van de jongste uitvaartverzekeraars op de markt, maar heeft binnen korte tijd toch bijna 1 miljoen mensen voor zich weten te winnen. Yarden biedt voorlichtingen, uitvaartverzekering en uitvaartverzekeringen. Yarden vindt het belangrijk om haar klanten optimale aandacht te bieden, niet voor niets in het motto van het bedrijf dan ook ‘Iedere uitvaart is uniek’. Yarden stelt dat elke uitvaart volledig uniek moet zelf en moet passen bij de wensen van haar verzekerden.

Het is niet langer mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten bij Yarden.

Natura-sommenverzekeraar Yarden

Alle verzekeringspakketten van Yarden zijn gebaseerd op het principe ‘natura’. Op het moment dat u komt te overlijden, dan zullen uw nabestaanden geen geldbedrag uitgekeerd krijgen. De verzekering wordt uitbetaald in natura, dus bijvoorbeeld in de vorm van een vergoeding in de uitvaartkosten. U of uw nabestaanden kunnen ervoor kiezen om de uitvaart zelf te regelen, maar u kunt uw wensen ook bij Yarden vast laten leggen. Yarden zal in dat geval uw uitvaart volledig naar uw wens verzorgen.

Wat zijn de voordelen van een Yarden uitvaartverzekering?

Yarden uitvaartverzekering heeft een groot aantal voordelen, het is dan ook niet voor niets dat deze verzekeraar veel leden voor zich heeft weten te winnen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de voordelen van een Yarden uitvaartverzekering:

  • Bij Yarden bent u verzekerd van een vaste lage premie, u betaalt dus niet teveel
  • U kunt gebruikmaken van 10 procent ledenvoordelen (zie onderstaand)
  • Yarden beschikt over een keurmerk klantgericht verzekeren
  • U kunt uw uitvaart volledig naar uw eigen wensen laten verzorgen door Yarden Uitvaartzorg
  • U kunt de verzekering online afsluiten en eventueel nog tussentijds aanpassen
  • Bij Yarden is een medische acceptatie niet vereist
  • U hebt bij Yarden de mogelijkheid om uw kinderen (gratis) mee te verzekeren
  • U hebt voor het betalen van de premie de keuze uit verschillende betalingstermijnen

10% ledenvoordeel bij Yarden Uitvaartzorg

Als u na 2007 een Yarden uitvaartverzekering hebt afgesloten, dan kunt u profiteren van de 10 procent ledenvoordeel regeling. Als u uw uitvaart laat verzorgen door Yarden Uitvaartzorg of een erkende uitvaartorganisatie, dan kunt u van deze kortingsregeling profiteren. De korting wordt alleen berekend op het moment dat de daadwerkelijke kosten hoger uitvallen dan het bedrag waarvoor u bent verzekerd, het is dus een extra korting bovenop het uitkeringsbedrag.

Yarden uitvaartverzekering afsluiten

Het is niet langer mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten bij Yarden.