Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Nuvema uitvaartverzekeringMet ruim 300 lokale uitvaartverzorgers en 75 eigen vertegenwoordigers zorgt Nuvema ervoor dat al hun verzekerden een op maat gemaakte uitvaartverzekering ontvangen. Ondertussen heeft de verzekeraar al ruim 300.000 klanten voor zich winnen en dit aantal stijgt dagelijks nog flink. Bij Nuvema staan uw persoonlijke wensen voor een uitvaart centraal. Nuvema positioneert zich echt alleen als uitvaartverzekeraar, het verzorgen van de uitvaart wordt overgelaten aan andere (lokale) uitvaartverzorgers. Nuvema heeft nauwe samenwerkingsverbanden met ruim 300 uitvaartverzorgers.

Soorten uitvaartverzekeringen bij Nuvema

Bij Nuvema hebt u de keuze uit verschillende soorten uitvaartverzekering. De meeste mensen kiezen ervoor om een natura uitvaartverzekering af te sluiten, waarbij Nuvema de onkosten van de uitvaart (deels) vergoed. U kunt er echter ook voor kiezen om een kapitaalverzekering, begrafenisverzekering, crematieverzekering, koopsom polis of uitvaartdeposito af te sluiten bij Nuvema.

Wat zijn de voordelen van een Nuvema uitvaartverzekering?

Het is natuurlijk niet voor niets dat ondertussen al 300.000 mensen hebben gekozen voor Nuvema als uitvaartverzekeraar. Nuvema heeft tal van voordelen, om het voor u duidelijk te maken hebben we hieronder de belangrijkste voordelen van een Nuvema uitvaartverzekering gezet:

– De uitvaartverzekering die u bij Nuvema afsluit is volledig voor u op maat gemaakt
– U hebt zelf de vrije keuze uit een uitvaartverzorger. Nuvema heeft met een groot aantal uitvaartverzorgers een samenwerking.
– U hebt voor het betalen van de premie de keuze uit verschillende betalingstermijnen
– Nuvema behoort tot de goedkoopste uitvaartverzekeraars in Nederland
– U kunt uw uitvaartverzekering altijd tussentijds kosteloos aanpassen
– De uitvaartverzekering heeft een wereldwijde dekking
– Kinderen tot 18 jaar worden automatisch gratis meeverzekerd

Kapitaal uitvaartverzekering

Als u graag wilt dat uw nabestaanden geld uitgekeerd krijgen van Nuvema op het moment dat u komt te overlijden, waarmee zij zelf de uitvaart kunnen regelen, dan kunt u het best kiezen voor de kapitaal uitvaartverzekering die door Nuvema wordt aangeboden. Het grote voordeel van de kapitaal uitvaartverzekering is dat uw nabestaanden flexibiliteit en vrijheid behouden bij het regelen van de uitvaart. Bij Nuvema kunt u alleen een kapitaal uitvaartverzekering afsluiten die wordt gecombineerd met een natura uitvaartverzekering.

Nuvema uitvaartverzekering afsluiten

Op de website van Nuvema kunt u vrijblijvend uw premie berekenen. Daarnaast kunt u ook meer lezen over de verschillende verzekeringsvormen. Het afsluiten van de uitvaartverzekering kan ook gemakkelijk via de website, hier bent u dus niet veel tijd mee kwijt. Op het moment dat u vragen hebt over de verzekering, dan kunt u gratis contact opnemen met Nuvema. Klik op de knop hieronder om meer over de Nuvema uitvaartverzekering te lezen.