Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Axent uitvaartverzekeringAxent is de enige uitvaartverzekeraar waarbij het alleen mogelijk is om een kapitaal uitvaartverzekering af te sluiten. Met een uitvaartverzekering van Axent worden er dus verder geen diensten of producten verzekerd. Op het moment dat u komt te overlijden zal het vooraf afgesproken bedrag worden uitgekeerd aan de nabestaanden. Met dit geld kan de uitvaartverzekering vervolgens volledig naar eigen inzicht worden geregeld. Axent stelt dat de uitvaartwensen constant veranderen, door het geld uit te keren zorgt Axent ervoor dat nabestaanden maximale keuzevrijheid hebben.

Uitvaartverzekering van €3.000,- tot €15.000,- Bij Axent

Bij Axent kunt u kiezen tussen een verzekerd bedrag dat ligt tussen de €3.000,- en €15.000,-. Op de website van Axent kan worden berekend wat de maandelijkse premie is bij elk verzekerbedrag. Daarnaast kunt u op de website van Axent ook berekenen wat een uitvaart die volledig aan uw persoonlijke wensen voldoet ongeveer zal kosten. Op dit manier krijgt u een beter beeld van het bedrag waarvoor u zich het best kunt verzekeren. Mocht u later andere wensen hebben, dan kunt u de rekentool van Axent gewoon weer gebruiken en eventueel het huidige dekkingsbedrag van uw uitvaartverzekering direct aanpassen.

Wat zijn de voordelen van een Axent uitvaartverzekering?

Een Axent uitvaartverzekering heeft tal voor voordelen, om het voor u overzichtelijk te maken hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de belangrijkste voordelen van een Axent uitvaartverzekering:

  • Bij Axent hebt u maximale persoonlijke keuzevrijheid
  • Kinderen zijn gratis meeverzekerd bij uw Axent uitvaartverzekering (zie onderstaand)
  • Uw nabestaanden kunnen het uitgekeerde bedrag vrij besteden
  • De voorwaarden van Axent zijn helder & duidelijk
  • De verzekering gaat direct na het afsluiten in
  • U hebt de mogelijkheid om de Axent uitvaartverzekering af te kopen

Uw kinderen gratis meeverzekeren

Bij Axent kunt u uw kinderen gratis meeverzekeren, dit kan tot een leeftijd van 18 jaar. De kinderen zullen dezelfde dekking hebben als bij één van de ouders. Als u kinderen binnen 3 maanden na de geboorte toevoegt aan de verzekering, dan is er geen gezondheidsverklaring nodig. Na deze 3 maanden kan toevoegen nog steeds, maar een gezondheidsverklaring is dan wel nodig.

Axent uitvaartverzekering afsluiten

Op de website van Axent kunt u vrijblijvend uw premie berekenen. Daarnaast kunt u ook meer lezen over de verschillende verzekeringsvormen. Het afsluiten van de uitvaartverzekering kan ook gemakkelijk via de website, hier bent u dus niet veel tijd mee kwijt. Op het moment dat u vragen hebt over de verzekering, dan kunt u gratis contact opnemen met de verzekeraar. Klik op de knop hieronder om meer over de Axent uitvaartverzekering te lezen.