Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Ardanta uitvaartverzekeringArdanta, ook wel bekend als ASR Nederland, is één van de grotere verzekeraars van Nederland. Bij Ardanta staat een goede service in combinatie met betrouwbare dienstverlening dan ook centraal. Ook op het gebied van uitvaartverzekeringen weet ASR Nederland steeds meer nieuwe klanten voor zich te winnen.

Soorten uitvaartverzekeringen bij Ardanta

Bij Ardanta hebt u de keuze uit 3 verschillende soorten uitvaartverzekeringen, namelijk ‘Geld Garant Uitvaartplan’, ‘Zorg Garant Uitvaartplan’ en ‘Geld Geregeld uitvaartplan’. Hieronder zullen we elke verzekeringsvorm kort toelichten.

Geld Garant Uitvaartplan

Bij het ‘Geld Garant Uitvaartplan’ van Ardanta wordt er geld uitbetaald op het moment dat er kosten betaald moeten worden voor de uitvaart. U hebt bij deze verzekeringsvorm dus ook veel vrijheid.

Zorg Garant Uitvaartplan

Bij het ‘Zorg Garant Uitvaartplan’ wordt er vergoed in natura, zo worden bijvoorbeelden diensten en producten rondom uw uitvaart vergoed. Daarnaast hebt u bij deze verzekeringsvorm ook een bedrag ter vrije besteding voor de uitvaart.

Geld Geregeld Uitvaartplan

Bij het ‘Geld Geregeld Uitvaartplan’ kunt u van te voren alles zelf volledig regelen, u hebt dus maximale vrijheid. Ardanta zal een bedrag uitkeren waarmee de uitvaart kan worden bekostigd.

Wat zijn de voordelen van een Ardanta uitvaartverzekering?

De uitvaartverzekeringen van Ardanta hebben tal van voordelen, we hebben hieronder een kort overzicht gemaakt van de belangrijkste voordelen:

  • Bij Ardanta zijn uw kinderen volledig gratis meeverzekerd tot hun 18e levensjaar
  • Winsten uit beleggingen van Ardanta worden gedeeld met de verzekerden in de vorm van winstuitkering
  • De uitvaartverzekering is inclusief ongevallenverzekering
  • Nabestaanden worden voor, tijdens en na de uitvaart professioneel begeleid
  • U kunt zelf de duur van de premiebetaling bepalen. U kunt er dus ook voor kiezen om slechts een beperkt jaar veel premie te betalen

Ardanta uitvaartverzekering afsluiten

Op de website van Ardanta kunt u vrijblijvend uw premie berekenen. Daarnaast kunt u ook meer lezen over de verschillende verzekeringsvormen. Het afsluiten van de uitvaartverzekering kan ook gemakkelijk via de website, hier bent u dus niet veel tijd mee kwijt. Op het moment dat u vragen hebt over de verzekering, dan kunt u gratis contact opnemen met de verzekeraar. Klik op de knop hieronder om meer over de Ardanta uitvaartverzekering te lezen.